Transfer pe platforma Confidential Trader XT

Autor: Confident Invest,
04.03.2016

Stimati Clienti,

In acest sfarsit de saptamana, Confident Invest va definitiva transferul pe platforma Confidential Trader XT, dezvoltata de BVB.

Fata de versiunea de test care a fost pusa la dispozitia dumneavoastra, au fost aduse urmatoarele imbunatatiri:
 • deschiderea sesiunii de tranzactionare va deschide implicit si sesiunea de rapoarte si transferuri, astfel incat nu va fi necesara logarea separata in doua aplicatii
 • aplicatia dispune de versiune in limba romana setarea implicita (insa va recomandam utilizarea versiunii in limba engleza)
 • posibilitatea de creare de conturi de tip view-only (fara drept de tranzactionare)
 • au fost adaugate urmatoarele campuri:
  • Total Market Value (valoarea de piata a tuturor instrumentelor detinute)
  • Investment (valoarea medie investita aferenta tututor instrumentelor detinute)
  • Total Gain/Loss % (castigul/pierderea totala, exprimate in valoare procentuala)
  • Position Gain/Loss % (castigul/pierderea pe un instrument, exprimate in valoare procentuala)
In momentul finalizarii transferului de date veti primi pe adresa de email un nume de utilizator si o parola cu care va veti putea inregistra si vi se va solicita schimbarea parolei.

Dupa schimbarea parolei puteti accesa terminalul. Va aducem la cunostinta faptul ca acesta permite introducerea de ordine si in afara starii deschise a pietelor BVB, care vor fi inregistrate intr-o coada de asteptare si introduse in piata la deschiderea acesteia.

Deasemenea, va aducem la cunostinta faptul ca, utilizand acelasi username si parola, puteti accesa si versiunea de mobil a platformei, care poate fi descarcata din Google Play (pentru terminalele cu Android OS) sau App Store (pentru terminalele cu iOS) si care poarta denumirea comerciala BVB Trading. Dupa instalare pe telefonul mobil / tableta, la campul Server trebuie introdus confidentinvest.arenaxt.ro

Va multumim pentru increderea acordata, in special clientilor care au participat la sesiunile de testare si care ne-au transmis sugestii pentru imbunatatirea calitatii serviciului.

CONFIDENT INVEST

Inapoi
 
         
Copyright © 2018 Confident Invest Bucuresti S.A. Toate drepturile rezervate.
Termeni de utilizare | Procedura reclamatii