Compania

Confident Invest este Institutia Financiara a Grupului Industrial Electromontaj, detinuta in proportie de peste 95% de SC Electromontaj SA

Electromontaj SA este lider national si zonal in constructia de retele electrice de medie si inalta tensiune, reprezentata prin sucursale in toate regiunile Romaniei, precum si prin filialele din Cipru, Iordania, Emiratele Arabe Unite si alte reprezentante in Europa si Orientul Mijlociu.

Electromontaj SA este o societate pe actiuni cu capital romanesc integral privat, in care nici un actionar nu detine pozitie de control, fiind condusa de un Consiliu de Administratie format din noua membri.

Participatiile Companiei, directe sau indirecte, in societati publice se limiteaza la SC Electroconstructia ELCO Pitesti, SC Electroconstructia ELCO Suceava SA, IPROEB Bistrita SA.

Confident Invest a fost infiintata in 1995 ca divizie financiara a Grupului Electromontaj si a fost autorizata pentru operatiuni pe Piata Rasdaq in 1996 si la Bursa de Valori Bucuresti in 1997.
Societatea este Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti SA, actionar la Casa de Compensatie Bucuresti, Membru in Asociatia Brokerilor, si actionar al Fondului de Compensare a Investitiilor.

De la infiintare pana in anul 2004, Confident Invest a prestat exclusiv servicii de intermediere si custodie, axata preponderent pe servicii de mic retail.

Incepand cu anul 2004, societatea s-a repozitionat pentru servicii de retail de nivel mediu - clienti cu portofolii de 30-100.000 EUR - prin dezvoltarea unei retele nationale de agentii, in pararlel insa cu initierea programelor de dezvoltare a produselor de internet.

Confident Invest este o societate comerciala pe actiuni cu capital integral privat, autorizata de CNVM ca Societate de Servicii de Investitii Financiare, cu un Consiliu de Administratie forma din trei membrii, numiti la propunerea actionarului majoritar SC Electromontaj SA

   Consiliul de Administratie, Comisia de Cenzori si Auditorul Financiar
 
         
Copyright © 2019 Confident Invest Bucuresti S.A. Toate drepturile rezervate.
Termeni de utilizare | Procedura reclamatii