Termeni de utilizare

Acest site contine informatii din surse considerate ca fiind de incredere, dar Confident Invest sau echipa care a pregatit si actualizat acest site nu garanteaza ca acestea sunt complete sau corecte. Informatiile despre societatile listate la BVB, cum ar fi cotatiile, datele financiare, graficele sau alte informatii similare folosesc date preluate de la Bursa de Valori Bucuresti. Indicii bursieri internationali sunt preluati de pe site-ul Yahoo!, iar cursul valutar de pe site-ul BNR. Procesul de introducere, prelucrare si prezentare a datelor, precum si concluziile obtinute pe baza acestor date pot fi influentate de eventuale erori, iar Confident Invest, angajatii sau colaboratorii implicati in prelucrarea acestor informatii nu sunt raspunzatori pentru rezultatele accidental eronate.

Presupunerile, opiniile sau estimarile cuprinse in acest site au fost facute pe baza datelor existente in momentul redactarii lor si pot fi schimbate oricand, fara un anunt sau avertizare prealabila. Un istoric al acestor modificari poate fi consultat pe paginile de newsletter si analyzer sau poate fi solicitat la adresa de mail research@confidentinvest.ro.

Acest site nu contine oferte de vanzare sau cumparare a vreunui instrument financiar, oricare ar fi acesta. Instrumentele financiare analizate in cadrul site-ului pot sa nu fie potrivite pentru toti investitorii, iar performantele din trecut nu constitue o garantie pentru rezultatele viitoare. Orice material publicat aici nu ia in calcul obiectivele si particularitatile investitionale individuale, situatia financiara sau nevoile unui anumit investitor, motiv pentru care nu poate fi considerat o recomandare de cumparare/vanzare/pastrare a unui anumit instrument financiar. Inainte de a actiona pe baza oricarui raport de analiza publicat pe site, Confident Invest va sugereaza sa stabiliti daca acest instrument este potrivit sau nu pentru dumneavoastra si sa consultati, daca este nevoie, un specialist.

Confident Invest si reprezentantii acesteia, angajatii sau alte persoane implicate, pot detine acele valori mobiliare sau alte instrumente de investitie la care se face referire in cuprinsul site-ului sau pot fi implicati in tranzactii avand ca obiect aceste instrumente sau pot oferi servicii de investitii sau se pot implica in orice fel de relatii de afaceri cu companiile mentionate in acest site.
 
         
Copyright © 2019 Confident Invest Bucuresti S.A. Toate drepturile rezervate.
Termeni de utilizare | Procedura reclamatii