Alerte privind actiunile de prevenire a spalarii banilor si combaterii finantarii terorismului international

Confident Invest va pune la dispozitie urmatoarele linkuri catre paginile web ale institutiilor insarcinate cu prevenirea si sancionarea spalarii banilor, precum si cu prevenirea si combaterea finantarilor actelor de terorism.

ASF Romania

Sectiunea "Sanctiuni Internationale" a site-ului ASF, precum si linkuri catre sectiunile de alerte

Sanctiuni Internationale
Alerte Piata de Capital
Reglementari Europene
Legaturi Utile

Comitetul MONEYVAL

Committee of Experts on the Evaluation of Anti-Money Laundering Measures and the Financing of Terrorism Comitetul Expertilor in Evaluarea Masurilor Impotriva Spalarii Banilor si Finantarii Terorismului - Consiliul Europei

Declaratii publice

Grupul de Actiune Financiara Internationala

GAFI/FATF este un corb interguvernamental a carui scop este realizarea si promovarea politicilor nationale si internationale pentru combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului. FATF este un corp care lucreaza pentru a genera vointa politica pentru a promova reforme legislative si regulatorii in aceste domenii.

Documente GAFI/FATF

Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor este Unitatea de Informatii Financiare a Romaniei (FIU) de tip administrativ, cu rol de lider in elaborarea, coordonarea si implementarea sistemului national de combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului.

Rapoarte ONPCSB
 
         
Copyright © 2019 Confident Invest Bucuresti S.A. Toate drepturile rezervate.
Termeni de utilizare | Procedura reclamatii