Stiri

Cauta emitent: Filtru data: - Toate stirile
EL Acțiunile "Electrica" au atins maximul de la listare
Dimensiune text:    

Acțiunile "Electrica" (simbol EL) au fost cotate, ieri, la 11,32 lei/unitate, la Bursa de Valori București, înregistrând cotația maximă de la listare, după patru ședințe consecutive de creștere.
În primele zile după începerea tranzacționării, titlurile EL au coborât sub prețul din IPO (11 lei/unitate), de care s-au mai apropiat pentru câteva ședințe, în luna iulie.
Brokerii pun evoluția acțiunilor EL, pe seama candidaturilor anunțate de Departamentul pentru Energie pentru Consiliul de Administrație al companiei.
Adrian Bărbulescu, director general adjunct la "Prime Transaction" este de părere că interesul pentru "Electrica" ar trebui să fie în creștere, fiindcă este foarte posibil să avem o modificare asupra a ceea ce înseamnă managementul companiei, pe criterii mult mai performante decât până acum.
Marcel Murgoci, director de operațiuni la "Estinvest" Focșani, este și el de părere că aprecierea acțiunilor EL se datorează propunerilor pentru noul Consiliu de Administrație: "Creșterea titlurilor își are bazele într-o posibilă modificare a CA, prin numirea unor persoane cu destul de multă influență în lumea de afaceri, mai ales în cea internațională".
Domnia sa mai spune că plusul marcat de acțiunile EL ar putea fi explicat și printr-o posibiliă cumpărare de active "Enel" de către companie

Citeste articolul integral...
Data: 2014-08-28    Sursa: www.bursa.ro

 
         
Copyright © 2019 Confident Invest Bucuresti S.A. Toate drepturile rezervate.
Termeni de utilizare | Procedura reclamatii